Yıldız futbolcu yuvadan uçuyor mu?

Kayserispor'un 25 yaşındaki genç kalecisi Bilal Bayazit, Süper Lig'de sergilediği başarılı performansla yıldız gibi parlıyor. Bayazit, transfer teklifleri hakkında neler söyledi? Bilal, Başkan Ali Çamlı ile neler konuştu? Fenerbahçe maçında 12 net kurtarış yapmıştı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Yıldız futbolcu yuvadan uçuyor mu?

Kayserispor’un parlayan yıldızı Bilal Bayazit, Süper Lig’de gösterdiği performansla transferin gözdesi oldu.

25'lik yıldız, takımının kümede kalma mücadelesinde kritik bir rol üstlendi. Süper Lig'en en çok kurtarış yapan kalecisi olarak adından sıkça bahsettiren genç eldiven, son oynanan Fenerbahçe maçında da yaptığı 12 net kurtarışla tüm dikkatleri üzerine toplamıştı. Bilal, Başkan Ali Çamlı ile transfer konusunda neler konuştu? Bilal'in şu anki düşüncesi ne? Kayserispor'da kalmak istiyor mu?

Yıldız futbolcu yuvadan uçuyor mu?

Kayserispor'dan ayrılacak mı?

"Şu an Kayserispor’un başarısından başka bir düşüncem yok" diyen yıldız futbolcu, transfer konusunu sezon sonuna ertelediklerini ifade etti. Bilal, ''Sezon bitince Başkanımız Ali Çamlı ile değerlendirme yapacağız. Transfer sürecine şu an girmek erken. Kayserispor’un benim kariyerimde büyük bir payı var. Bunun bilincindeyim. Önümüzde final niteliğinde bir Konyaspor maçı var. Bu maçı kazanmaktan başka bir düşüncem yok. Bu maçı kazanarak, Süper Lig’de kalmayı hedefliyoruz.Başkanımız Ali Çamlı ile oturduk, konuştuk. Transferi sezon sonuna bıraktık. Benim için de Kayserispor için de hayırlısı olan neyse o olsun." diye konuştu.

Manchester United FC Bilal Bayazit'i izliyor 

Genç kaleci Bilal Bayazit’in, yaptığı açıklama taraftar tarafından büyük beğeni ile karşılandı. Bilal Bayazit'i Manchester United FC'nın takip ettiği dhaberini geçtiğimiz günlerde kaleme almıştık. İngiliz devinin yanı sıra Galatasaray ve Trabzonspor'un da Bilal için teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi. Bilal, bu sezon Kayserispor formasıyla 3150 dakika forma giyerek takımın en istikrarlı futbolcusu oldu.