Yok böyle bir benzerlik - Kayserispor Haberleri

Kayserispor, Recep Uçar ile geçen hafta müthiş bir maç çıkararak, üzerindeki kara bulutları dağıtmıştı. Sarı-Kırmızılı takım, bu hafta Hatayspor'u mağlup ederek, çıkışını sürdürmenin hesaplarını yapıyor. Hatayspor - Kayserispor maçı hangi gün, nerede ve saat kaçta başlayacak. Tüm Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Yok böyle bir benzerlik - Kayserispor Haberleri

Kayserispor, son olarak sahasında kazandığı Çaykur Rizespor maçı ile yeniden çıkışa geçti.

Sarı-Kırmızılı takım, ligin flaş takımını 3-1 ile geçerek, 13 puana ulaşmıştı. Senegalli yıldız Mame Baba Thiam’ın yıldızlaşıp 3 gol atarak Hat-Trick yaptığı karşılaşmada alınan sonuçla birlikte ortaya konulan oyun herkesi memnun etti. Süper Lig’de 8. Hafta mücadelesinde Ankaragücü’nden 3 gol yiyerek, ağır bir yenilgi alan Kayserispor, milli arayı çok iyi değerlendirerek, büyük bir çıkış yakaladı. Bunalımlı günleri atlatan Sarı-Kırmızılı takım yeni bir sayfa açtı. 
Kayserispor, 2022-2023 futbol sezonunun 9. Haftasında 13 puan topladı. Sarı-Kırmızılı takım, bu yıl da aynı hafta itibariyle 13 puanı hanesine yazdırdı. Geçen sezon Çağdaş Atan ile müthiş bir çıkış yakalayan Kayserispor, Recep Uçar ile de aynı ivmeyi yakaladı. Bu durum da ‘ilginç rastlantı’ olarak yorumlandı. 
Sarı-Kırmızılı takım, geçen sezon 9 haftada 3 galibiyet, 4 beraberlik 2 yenilgiyle 13 puanı hanesine yazdırırken; bu yılda 4 galibiyet, 1 beraberlik, 4 yenilgi aldı ve aynı puana ulaştı. Geçen yıl rakiplerine 10 gol atan Kayserispor, kalesinde ise, 9 gol görmüştü. Bu sezon 9. Hafta itibariyle 12 gol atan Sarı-Kırmızılı takım, kalesinde ise 9 gol gördü. Son yıllarda eşine ender rastlanır bir benzerlik dikkatlerden kaçmadı.
Geçen sezonun adeta ikizini yaşayan Kayserispor, 2022-23 sezonunda 9. Hafta itibariyle 13 puan toplayıp 9’uncu basamakta yer almıştı. Bu sezon da Sarı-Kırmızılı takım, 9 haftada 13 puan topladı ve yine 9’uncu basamakta yerini almış oldu. Benzerliklerin çokluğunun yaşandığı Kayserispor, geçen yıl 10. Hafta sahasında Galatasaray’ı 2-1 mağlup etmiş ve 16 puana ulaşarak, 8. basamağa yükselmişti. Bu sezon 10. Hafta mücadelesinde 27 Ekim Cuma günü Mersin’de Hatayspor’a konuk olacak olan Sarı-Kırmızılılar, güçlü rakibini mağlup ederek, çıkışını sürdürmenin hesaplarını yapıyor. Bakalım Kayserispor, bu haftayı galip tamamlayıp, geçtiğimiz sezonki başarılı çizgisini tekrarlayacak mı?