YÖK onayladı! OSB'ye yeni proje!..

Kayseri Üniversitesi'nin Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ne kurmayı planladığı OSB Meslek Yüksekokulu (OSB-MYO) Projesi, Yüksek Öğretim Kurulu tarafından onaylandı. YÖK tarafından uygun görülen bu proje, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı yıllık planda yer alacak.

YÖK onayladı! OSB'ye yeni proje!..
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri OSB-MYO projesinin hayata geçmesi ile iş dünyasının ihtiyaç duyduğu nitelikli insan kaynağının yetiştirilmesinde önemli adımlar atılacağını ifade eden Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Rekötürü Kurtuluş Karamustafa, YÖK'ün kararını sosyal medyadan duyurdu.

ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN

Rektör Karamustafa, "Sanayi şehri Kayserimiz'de uluslararası yeterlilik ve yetkinlikteki insan kaynağını yetiştireceğimiz Kayseri OSB-MYO’muzun kuruluşu Yükseköğretim Kurulu tarafından uygun görülmüştür. YÖK Başkanımız sayın Erol Özvar hocamıza ve YÖK üyelerine şükranlarımızı sunuyoruz. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı. 

KAYSERİ'Yİ CAZİBE MERKEZİ YAPACAK

Kayseri Milletvkili Ayşe Böhürler de konu hakkında şu açıklamayı yaptı; 
"Kayserimize, gençlerimize, sanayicimize hayırlı olsun. Sanayinin belkemiği olan nitelikli elemanları yetiştirecek olan Kayseri OSB- MYO Kayseri’yi cazibe merkezi yapacak eğitim yatırımlarından birisi olduğuna inanıyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Erol Özvar'a Kayseri adına teşekkür ederiz."

YASEMİN SERBEZ