Yola çıktılar - Hedef: 3 puan

Erciyes 38 FK Başkanı Ahmet Dirgenali, takımını ilk maçta yalnız bırakmayacak. Dirgenali'yi iş insanı Latif Ersoy da yalnız bırakmadı. Erciyes 38 FK, 7 Eylül cumartesi günü Zonguldak Kömürspor'a konuk olacak. İş insanı Latif Ersoy da takımı yalnız bırakmadı. Detaylar Kayseri Anadolu Haberde...

Yola çıktılar - Hedef: 3 puan

TFF 3. Lig 4. Grup'ta mücadele edecek olan Erciyes 38 FK'da geri sayım başladı. Mavi-Siyahlılar,, sezonun ilk maçı için Zonguldak’a hareket etti. Takım, Talasgücü Belediyespor’un ligden çekilme kararının ardından, iş insanı Ahmet Dirgenali başkan olarak destek çıkmıştı. Dirgenali’nin sahip çıkmasıyla birlikte binlerce gencin hayali devam etti. Erciyes 38 FK, bu sezon başarılı olmak için ilk maçında sahaya çıkıyor.

Zorlu Deplasman: Zonguldak Kömürspor

Mavi-Siyahlılar, sezonun ilk maçında 7 Eylül Cumartesi günü Zonguldak Kömürspor7a konuk olacak. Karşılaşma Karaelmas Stadyumu’nda saat 16:00’da başlayacak. Erciyes 38 FK, sahadan 3 puanla ayrılmak için mücadele edecek. Mavi-Siyahlı takımı ilk maçında Başkan Ahmet Dirgenali ve yönetim kurulu üyeleri de yalnız bırakmadı.

Latif Ersoy’dan destek üstüne destek

Erciyes 38 FK’ya geçtiğimiz hafta sponsor olarak katkıda bulunan Latif Ersoy da deplasmana gitti. Ersoy, takımın bu zorlu deplasmanında da desteğini sürdürecek. İş İnsanı Latif Ersoy, Ahmet Dirgenali ile birlikte Zonguldak'a hareket etti.