Yolu Kayserispor'dan geçmişti - Yeni takımı belli oldu

Kayserispor'un efsaneleri arasında yer alan Mert Nobre, teknik direktörlük kariyerine Makedonya'da devam edecek. Tecrübeli isim, Gostivar takımı ile anlaştı. Türkiye'de Gençlerbirliği ve Hatayspor'da çalışan Nobre, Çorumspor FK'da da çalışmıştı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Yolu Kayserispor'dan geçmişti - Yeni takımı belli oldu

Kayserispor'un efsaneleri arasında yer alan Mert Nobre, teknik direktörlük kariyerine Makedonya'da devam edecek. Nobre, teknik direktörlük kariyerinde yeni bir sayfa açtı. Türkiye'de Beşiktaş, Fenerbahçe ve Kayserispor gibi takımlarda oynayan ve attığı gollerle adını tarihe altın harflerle yazdıran Nobre, Makedonya’nın yolunu tuttu.

Yolu Kayserispor'dan geçmişti - Yeni takımı belli oldu

Kayserispor’un efsaneleri arasında yer almıştı

Mert Nobre, futbolculuk kariyerinde Kayserispor’da önemli başarılara imza atmıştı. Deyvison Rogerio da Silva (Bobo) ile birlikte forvet hattında başarılı bir ikili olan Nobre, Gostivar takımıyla anlaştı.. Kayserispor'daki unutulmaz günlerinden sonra teknik direktörlük kariyerine adım atan Nobre, Türkiye'de Gençlerbirliği, Hatayspor ve Çorumspor FK'da görev yaptı. Nobre, bu takımlarda beklenen başarıyı yakalayamamıştı.

Musa Sow da Gostivar takımında çalışıyor

Makedonya’nın Gostivar takımı ile anlaşan Mert Nobre’nin yanında tanıdık bir isim görev yapıyor. Fenerbahçeli eski futbolcu Musa Sow. Sow da, Gostivar’da sportif direktör olarak görev yapıyor. İkili, birlikte imza atarak Gostivar takımının başarısı için çalışacak.