Your GYM Fitness Salonu Alparslan'da hizmete girdi

Your GYM Fitness Salonu gerçekleştirilen açılış töreniyle Alparslan Mahallesi'nde hizmete girdi. Yeni yapılan fitness salonu ile birlikte sporcuların kondisyonlarının artırılarak zinde kalmaları sağlanacak.

Your GYM Fitness Salonu Alparslan'da hizmete girdi

Sporcuların tam verimli çalışmalarını yapabilecekleri modern bir alt yapının sağlandığı Your GYM Fitness Salonu, Alparslan Mahallesi’nde hizmete girdi. Açılış törenine Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Mutlu Önal, Türkiye Futbol Antrenörler Derneği Kayseri Şubesi Osman Yozgatlı ve çok sayıda davetli katıldı. Your GYM Fitness Salonu İşletmecisi Mustafa Karakuş, salonu açarken Türk gençliğinin milli manevi değerlerine sahip çıkarak spor hizmeti içinde en değerli noktaya taşımayı amaçladıklarını söyledi.

Açılışta konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, bu tarz salonların Türk gençleri için kıymetli olduğunu vurgulayarak, işletme sahibi Mustafa Karakuş’a teşekkür etti.

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ise gençlere yönelik merkezlerin sayılarının artmasını temenni ederek, Karakuş’a bol kazançlar diledi.

>>Kurumsal Haber