Yukatel, Kayserispor'dan sonra bu kez de Adana Demirspor'a sponsor odu

Yukatel firması, bu sezon da Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'u tercih etti. Ayrıntılar Kayseri Anadolu'nun Kayseri Haberinde...

Yukatel, Kayserispor'dan sonra bu kez de Adana Demirspor'a sponsor odu

Son iki sezon Kayserispor’a isim sponsoru olan Yukatel firması, bu sezon da Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor’u tercih etti.
Yukatel, ilk olarak Denizlispor’a, ardından da Kayserispor’a sponsor olmuştu. Sarı-Kırmızılı kulüp ise, Yukatel ile anlaşmasının sona ermesiyle birlikte Mondi Home ile anlaşmıştı. Kayserispor, bu sezon Mondi Home olarak Süper Lig’de mücadele verecek. Erciyes Anadolu Holding, Sarı-Kırmızılı takımın Ana Sponsorluğunu uzun yıllardır yapıyor. Holding, isim sponsoru olarak İstikbal Mobilya Kayserispor, Hes Kablo Kayserispor olarak da destek vermişti. Holding, bu sezon da Sarı-Kırmızılı takıma başka bir şirketi olan Mondi Home’nin ismini verdi. Erciyes Anadolu Holding, isim sponsorluğunun yanı sıra forma sponsoru olarak da yine Kayserispor’a destek vermeye devam ediyor. 
Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, “RHG Enertürk Enerji stadyumunda, İstikbal Mobilya forması ile maçlarına çıkacak olan Mondihome Kayserispor’un sezonun ilk maçından başlayarak son maçın son düdüğüne kadar yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullanmıştı.