Yüzde 25'lik zam Kayserililerin dikkatini çekti!

Karabük ilinde ekmeğe yüzde 25 oranında zam yapıldı. Bu zam vatandaşların da dikkatini çekerken Kayseri'de de kafalarda soru işareti oluştu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Yüzde 25'lik zam Kayserililerin dikkatini çekti!

Ekmek fiyatları günden güne artıyor. Karabük ilinde ekmeğe gelen yüzde 25'lik zammın ardından Kayseri'de de ekmek fiyatlarına zam geleceği merak konusu oldu.

Kamu Son Haber'de yer alan zam haberine göre, Karabük'te yetkililer ekmek fiyatlarına yüzde 25 oranında zam yapıldığını duyurdu. Kentte en ucuz ekmek 10 lira, en pahalı ekmek ise 40 lira olarak belirlendi.

Enflasyon verilerindeki hareketlilik, yaşam maliyetlerindeki genel artışlar da ekmek fiyatlarına zam gelmesiyle doğrudan ilişkili olduğu ifade ediliyor.

Yüzde 25'lik zam Kayserililerin dikkatini çekti!

Kayseri'de ekmeğe zam yapılacak mı?

Son zamanda İstanbul'daki Halk Ekmek fiyatlarına yapılan yüzde 60'lık zam kararı diğer şehirlerde yaşayan insanların da dikkatini çekti. Geçtiğimiz ay Kayseri'de daha önce 6,5 TL'den satılan ekmek yeni düzenleme ile 7,5 TL'den satışa sunuldu.

Kayseri'de ekmeğe zam yapılmasına ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak gıda fiyatlarına gelen zamlar nedeniyle vatandaşlar yeni bir zammın kapıda olabileceği düşüncesiyle endişeli.