Zincidere 100. Yıl Mesire Alanı Vatandaşları Büyülüyor

Kayseri Zincidere 100. Yıl mesire alanı, doğal güzellikleri ve keyifli zamanlarıyla insanların ilgi odağı haline geldi. Gelin, bu eşsiz doğası harikasıyla tanışın! Zincidere 100. Yıl Mesire Alanına nasıl gidilir? Detaylar Kayseri Anadolu'nun Kayseri haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Zincidere 100. Yıl Mesire Alanı Vatandaşları Büyülüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Zincidere 100. Yıl Mesire Alanı, vatandaşın en çok ziyaret ettiği yerlerin başında bulunuyor..

Son dönemde yoğun bir şekilde ziyaretçi akınına uğrayan mesire alanı haftanın hergünü açık. Kayserililer, hafta içi, hafta sonu ve tatillerde doğayla iç içe vakit geçirebilecekleri bu mesireyi alanını tercih ediyor. Şehir merkezine yakın , temiz hava ve doğal güzellikleriyle dikkat çeken Zincidere 100. Yıl Mesire Alanı, doğaseverlerin favori mekanları arasında yer alıyor.

Talas Belediyesi tarafından düzenlenen peyzaj çalışmalarıyla göz kamaştıran mesire alanı, doğal bir yaşam alanı sunuyor. Mesire alanında bulunan gölet, doğaseverlerin sevenlerin ilgisini çekiyor. Vatandaş, keyifli ve huzurlu bir zaman geçiriyor. Aynı zamanda, piknik alanları ile ailelerin keyifli vakit geçirebileceği bir ortam sunan Zincidere 100. Yıl Mesire Alanı, doğal güzellikleriyle dikkat çekiyor. 

Vatandaşlar, şehrin kalabalıklığından ve stresinden uzaklaşıp doğayla iç içe bir gün yaşamak çin özel mesire alanını tercih ediyor.

Zincidere 100. Yıl Mesire Alanına nasıl gidilir? Tıklayın

 

Zincidere 100. Yıl Mesire Alanı Vatandaşları Büyülüyor