Ziya Eren ders niteliğinde bir cevap vererek göndermede bulundu
Erciyesspor'un efsane başkanı Ziya Eren, Türkiye Spor Adamları Derneği ödül töreninde dikkat çeken açıklamalarda bulundu! Kayseri futboluna büyük katkılar sağlayan Eren, 'Vefa, İstanbul'da bir semtten ibaret değilmiş' sözleriyle sitem etti. Detaylar haberimizde.
Kayseri’de geçtiğimiz hafta sonu Türkiye Spor Adamları Derneği ödül töreni düzenlendi. Geniş katılımlı gerçekleşen törene Erciyesspor’un efsane başkanı Ziya Eren de katıldı.
Eren, Türkiye Spor Adamları Dernek Başkanı Kayseri Şubesi Başkanı Şükrü Sağıroğlu tarafından unutulmayanlar arasında yer aldı. ‘İnsanlar yaşarken de hatırlansın’ sloganıyla yapılan törende Kayseri futboluna ve sporuna katkıda bulunan isimler yer aldı. Ahmet Demircioğlu’ndan Ziya Eren’e, Fehmi Kuş’tan Halil Severcan’a, Seyit İçgül’den Mustafa Uğur’a, Rıdvan Çeçen’den Mehmet Bulut’a neredeyse katılmayan yoktu.
Ziya Eren göndermede bulundu
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in de katılımıyla gerçekleşen törende iş insanı Ziya Eren, “Vefa, İstanbul’da bir semtten ibaret değilmiş” diyerek, anlamlı bir göndermede bulundu. Erciyesspor’un Süper Lig’de uzun yıllar mücadele etmesinden büyük emeği olan Ziya Eren, bu çıkışıyla uzun zaman sonra ilk kez hatırlanmaktan dolayı sitem dolu sözler sarf etti.
Erciyesspor'u zirveye çıkarmıştı
Ziya Eren kulübün kapanmaması için ‘Bırakın Erciyesspor’u bana A.Ş. yapayım, hem takım yaşasın hem de kimseye yük olmasın’ teklifi karşılık görmemişti. Erciyesspor’dan ayrıldıktan sonra Eren, ilk kez böyle bir organizasyona katıldı. Fotoğraf: Memduh Borazan