Herkesi şaşırttı – Kayserispor Haberleri

Kayserispor'da, bu sezon yaşanan sakatlıklar ve kart cezaları takımın performansını önemli oranda etkiledi. Sarı-Kırmızılı takımda devre arasında Karagümrük'ten transfer edilen Otabek Shukurov, her geçen hafta artan performansıyla dikkat çekiyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Herkesi şaşırttı – Kayserispor Haberleri

Kayserispor’da, devre arasında bonservisi elinde olan ve bedelsiz transfer edilen Otabek Shukurov, ilk 11’in vazgeçilmezlerinden biri oldu. Özbek futbolcu, sezon başında Karagümrük forması giyiyordu. Başkanlığını Süleyman Hurma’nın yaptığı İstanbul temsilcisi Karagümrük ile karşılıklı anlaşarak takımdan ayrılan Otabek Shukurov, Kayserispor’a transfer olmuştu.

Herkesi şaşırttı – Kayserispor Haberleri

İlk geldiğinde fazlasıyla eleştiriliyordu

Geldiği ilk zamanlar performansından dolayı fazlasıyla eleştirilen Özbek orta saha oyuncusu, her geçen hafta üstüne koyarak güç topluyor. Özellikle orta sahada yaşanan sakatlıklar ve kart cezalarından dolayı rotasyon futbolcusu olarak işe yarayan Shukurov, geçtiğimiz hafta sonu eski takımına karşı son derece hırslı bir oyun ortaya koydu. İkili mücadelelerde hala eksikleri bulunan Özbek futbolcunun, Kayserispor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Bu hafta sonu İstanbul’da oynanacak olan Fenerbahçe maçında da Otabek Shukurov’un maça ilk 11’de başlaması bekleniyor.