İşte Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in derdi!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 'Tek derdimiz Gençlerimiz, Geleceğimiz' diyerek, sporun önemine vurgu yaparak, kötü alışkanlıklardan uzak kalmanın çözümünü anlattı. Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

İşte Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in derdi!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, göreve geldiği günden bu yana, uyuşturucuyla savaş açarken, her bir açıklamasında 'Uyuşturucunun kökünü kazıyacağız' diyerek, vatandaşın gönlünde taht kurdu.

'Bir derdimiz var' diyen Vali Gökmen Çiçek, 'Gençliğimizi kuytu tuzakların bataklık hayatların göbeğine çekmek isteyenlerle bir derdimiz var…Erva Spor Okulları’mızla onları Erdemlerimizin Değerleri ve Sporun birleştirici gücüyle geleceğe hazırlıyoruz… Tek derdimiz; Gençlerimiz, Geleceğimiz' ifadelerini kullandı.

İşte Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in derdi!

Gençlerle yakından ilgilenen Vali Çiçek, uyuşturucudan uzak kalmanın yolunun spor olduğuna vurgu yaparak, Erva Spor Okullarının önemine dikkat çekti. Şu ana kadar yapılan yüzlerce operasyonla uyuşturucuya karşı büyük mesafe kat edilen Kayseri'de Vali Gökmen Çiçek, her zaman gençlerin yanında olduklarının altını çizdi.  

Vali Gökmen Çiçek, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Kayseri'de yapılan çalışmalarda narkotik suçlardan aranan şahısların yakalanmasının 2 kat arttığını ve ihbar sayılarının da yüzde 50 azaldığını söyledi. Kayseri'de Narko Tim ekipleri de halkın yoğun bulunduğu yerlerde, metruk yapılarda sürekli uygulama yapıyor. Geliştirilen projeler çerçevesinde ise vatandaşlar uyuşturucu ve uyuşturucuya karşı mücadelede sürekli bilgilendiriliyor.