Kayseri'de döviz kuru bugün ne kadar oldu? (24 Nisan)

Döviz kuru, yeni güne yatay seyirde ilerlemeye devam ederken yatırımcının en çok tercih ettiği dolar kurundaki artış ise dikkat çekti. Peki, döviz kuru bugün ne kadar oldu? 24 Nisan güncel altın fiyatları, Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de döviz kuru bugün ne kadar oldu? (24 Nisan)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Döviz kuru yeni güne yatay seyirde ilerlerken dolar kurundaki yükseliş ise dikkat çekti. Önceki günkü verilere göre, doların satış fiyatı 32,5060 lira, euro ise 34,5690 lira seviyesindeydi.

Ekonomist İslam Memiş, Türkiye'nin dış politikadaki son adımlarının dünya genelinde önemli bir tartışma konusu olabileceğini belirtti. Bu gelişmenin sadece dış politika alanını değil, aynı zamanda yabancı yatırımcılar tarafından da yakından takip edildiğini vurguladı. Memiş'e göre, Türkiye'nin vereceği herhangi bir mesaj veya adım, yurt içi piyasaları mutlaka olumlu ya da olumsuz yönde etkileyecek.
Memiş, küresel piyasaları etkileyecek birçok veri ve açıklama olmasına rağmen, borsa ve döviz yatırımcılarının özellikle Irak'tan gelecek açıklamalara odaklanması gerektiğini belirtti. Irak ile ilgili gelecek açıklamaların bölgesel istikrar ve Türkiye-Irak ilişkileri açısından kritik öneme sahip olduğunu ifade etti.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

24 Nisan Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 32,51
Satış: 32,52

Euro
Alış: 34,78
Satış: 34,79

Sterlin
Alış: 40,44
Satış: 40,45