Kayseri'de döviz kuru bugün ne kadar oldu? (28 Nisan)

Döviz kuru, kademeli olarak yükselmeye devam ederken, yatırımcı dolar ve Euro'nun bugün ne kadar olduğunu merak ediyor. 28 Nisan güncel döviz kuru fiyatları Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de döviz kuru bugün ne kadar oldu? (28 Nisan)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Döviz kurlarındaki kademeli yükseliş, yatırımcılar arasında yakından takip edilirken, dolar ve Euro'nun bugünkü değerleri merak konusu oldu. Son dönemde Türk lirasının değer kaybı ve uluslararası piyasalardaki gelişmeler, döviz kurlarının hareketlerini etkilemeye devam ediyor.

Dolar ve Euro'nun bugünkü kurlarıyla ilgili beklentiler, ekonomi ve finans dünyasında önemli bir konu olarak öne çıktı.  Ekonomist İslam Memiş, dolar ve Euro’nun güncel rakamlarını değerlendirerek, yatırımcılara önemli tavsiyeler verdi. 

Kapalıçarşı'da daha yüksek!

Ekonomist İslam Memiş, dolar/TL kurunun 32.51 lirada stabil bir seviyede olduğunu belirtti. Yükseliş hızının kesildiğini ve durumun sakin olduğunu vurguladı. Memiş, bu hafta ilginç gelişmeler yaşandığını, normalde Kapalıçarşı'da kurların 1 lira daha yüksek olduğunu ancak bu hafta 10 kuruş daha düşük olduğunu dile getirdi. Ayrıca resmi kurun daha pahalı olduğunu söyledi ve bu durumun önemli olduğunu ifade etti.

Dövizde düşüş beklentisi olanların olduğunu belirten Memiş, kişisel olarak düşüş beklentisinin olmadığını dile getirdi. Euro/dolar paritesinin önemli olduğunu ve 1.08'i beklediğini söyledi. Yükseliş beklentilerinde herhangi bir bozulma olmadığını belirten Memiş, ancak Fed'in faiz artırımlarının Temmuz'dan aralığa ötelenmesi durumunda farklı alımlar yapabileceklerini söyledi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

28 Nisan Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 32,42
Satış: 32,45

Euro
Alış: 34,65
Satış: 34,82

Sterlin
Alış: 40,34
Satış: 40,79