Kayseri namaz vakitleri (28 Nisan)

Kayseri'de namaz vakitleri nasıl olacak? Sabah, öğle, akşam ve yatsı ezanı kaçta okuyacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri namaz vakitleri (28 Nisan)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserili vatandaşlar namaz vakitlerini, sıkça internet üzerinden araştırıyor. Bizde Kayseri Anadolu Haber olarak gününze ışık tutacak ayet hadis ve dualarla birlikte Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan edindiğimiz namaz saatlerini sizler için derledik.

Günün Ayeti

O gün insana, yapıp öne sürdüğü ve geri bıraktığı ne varsa bildirilir.

Kıyamet/13

Günün Hadisi

Ubâde b. Sâmit’den rivayet edildiğine göre, Resûlullah (sav) şöyle buyurmuştur: Her kim, Şehâdet ederim ki tek olan Allah’tan başka ilâh yoktur, (ortağı da yoktur); Muhammed O’nun kulu ve elçisidir, İsa da Allah’ın kulu ve Allah’ın kullarından bir kadının oğlu, Meryem’e ulaştırdığı (emriyle onda var ettiği) kelimesi ve Allah’tan (gelen) bir ruhtur. Cennet haktır, cehennem haktır. derse Allah onu, cennetin sekiz kapısından hangisini dilerse oradan cennetine koyar.

(M140 Müslim, Îmân, 46)

Günün Duası

Allah'ım! Bu günde bana zekâ ve uyanıklık (ibadet ve itaatten gafil olmama) hali ver; beni cahillik ve batıl işlerden uzaklaştır. Bu günde indirdiğin her hayırdan bana da bir nasip ayır; cömertliğin hakkına ey cömertlerin en cömerdi!

Kayseri namaz vakitleri

İmsak: 04.05

Güneş : 05.37

Öğle : 12.43

İkindi : 16.28

Akşam : 19.35

Yatsı : 21.01