Kayserispor'un en büyük sorunu!

Kayserispor, son 5 maçta galibiyet yüzü göremezken, sadece 1 gol atabilmesi başarısızlığın en büyük nedeni olarak dikkatlerden kaçmıyor. Duckens Nazon ve Stephane Bahoken'in formsuzluğunun yanı sıra Miguel Cardoso ve Boa Morte de uzun zamandır gol atamıyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor'un en büyük sorunu!

Kayserispor, Süper Lig’de son 5 haftada galibiyet alamadı.

Sarı-Kırmızılı takımın en büyük sorunu gol! En son Kasımpaşa maçında gol atan Kayserispor’da, Duckens Nazon ve Stephane Bahoken’in formsuzluğu dikkatlerden kaçmıyor. Nazon, şu ana kadar çıktığı 10 maçta, sadece iki kez fileleri havalandırdı. Başakşehir ve Ankaragücü maçlarında gol atan Haitili, son 5 haftayı pas geçti. Büyük umutlarla transfer edilen Nazon, geçtiğimiz hafta Adana Demirspor ile deplasmanda oynanan maçta yedek soyunmuştu. Oyuna sonradan dahil olan tecrübeli futbolcu, karşılaşmanın son dakikalarında oyuna girdi. İstediği pasları alamayan Nazon’un, bu hafta Trabzonspor maçında yeniden ilk 11’e dönmesi bekleniyor.

Diğer yandan Gençlerbirliği ile Kupada oynanan maçta sakatlanan ve uzun bir süre sahalardan uzak kalan Stephane Bahoken’in de formsuzluğu moralleri bozuyor. Uzun zaman sonra 11’de şans bulan Bahoken, Adana Demirspor maçında beklentilere yanıt veremedi. Son derece isteksiz ve formsuz olduğu gözlenen Kamerunlunun bu hafta yedeğe çekilmesi bekleniyor. Bahoken, Adana Demirspor maçının 78’inci dakikasında yerini Nazon’a bırakmıştı.

Kayserispor'un en büyük sorunu!

Cardoso ve Morte de uzun zamandır gol atamıyor

İki oyuncu dışında Miguel Cardoso ve Boa Morte’nin de gol atamaması Kayserispor’un en büyük sıkıntısı oldu. Sarı-Kırmızılı takımın son golünü Mehdi Bourabia, Kasımpaşa maçında atmıştı. Teknik direktör Burak Yılmaz’ın, gol sorununu çözmek için özellikle duran top çalışmalarına ağırlık vereceği gelen bilgiler arasında yer alıyor. 

Kayserispor'un en büyük sorunu!