Bekir Demirağ

İyi başlayın, iyi bitirin…

Bekir Demirağ

2023-24 sezonundaki  İLK maçımız  nedeniyle umutlu olmak, geleceğe daha olumlu bakmak istiyoruz.
Transferdi, hazırlık maçlarıydı , Avrupa kupalarıydı derken futbolda yeni bir sezona daha dün akşam Trabzon’da oynanan Trabzonspor- Antalyaspor  karşılaşması ile start verildi. 
Sıkıntılı bir süreçten geçen, transfer tahtası kapalı olduğu için  takviye yapamayıp  -elindeki oyuncularla yola çıkan Kayserispor’umuz da bu sezon adı Trendyol  Türkiye Süper Ligi olan  kulvarda   her zaman olduğu gibi  yine yeni heyecanlara doğru pupa yelken açılacak ,  umutlu bekleyişler içindeki taraftarlarını MUTLU etmek için bu akşam oynayacağı  Galatasaray maçıyla beraber haftalar boyu  birbirinnden güçlü ve farklı hedefleri olan rakipleri önünde  başarılı olmanın , sezonu iyi bir yerde tamamlamanın  mücadelesini verecek.
Bu akşama dönecek olursak : 
Rakip her ne kadar geçen yılın şampiyonu olsa da , hatırlarsanız  ligin ilk yarısında evimizde  onları yenmiştik.
Bu akşam da niçin  olmasın ?
Zorlu karşılaşma öncesi spor otoritelerinin favorisi  gerçekten güçlü bir kadroya sahip olan ve Avrupa’da yoluna devam eden Galatasaray…
Her ne kadar ayrılanlar olmuşsa da, bizim de oturmuş ve  birbirini tanıyıp tamamlayan oyunculardan kurulu   bir kadromuz var. .
Şahsi kanaatime göre Teknik Direktör Çağdaş Atan  yönetimindeki Kayserispor’umuz her türlü olumsuzluğa  rağmen geride kalan sezonu başarılı bir performansla tamamlamıştır. Aksini kimse iddia edemez ?
Galatasaray  Şampiyonlar Ligi 3. Eleme turunda  O. Lublijana karşısındaki net galibiyetiyle  morallidir,  kadrosuna yeni takviyeler de yapmış olabilir.
Ama unutmayalım  ki Futbol denilen bu güzel ve heyecanlı oyun,  favorilerin  de çoğu zaman kaybettiği içindir ki dünyada en çok izlenen spor branşıdır. 
Zor bir 90 dakika olacağı kesin !. 
Kayserispor’umuz için önemli olan- futbolcularımıza düşen ,  tribünlerin desteğini de yanına alıp   takım ruhunu sahaya yansıtarak kazanmak için yeri geldiğinde tekmeye kafayı uzatmak ve ASLA pes etmemektir.
O nedenle  hepimiz umutlu olmalı, bu akşamki zorlu mücadelede  stadı doldurup takımımıza  hakem Halil Umut Meler’in son  düdüğü  çalıncaya kadar gereken tribün desteğini MUTLAKA vermeliyiz.
Açıklanan bilet  fiyatları nedeniyle fazla bir misafir taraftar topluluğunun  olacağını sanmıyorum ? 
Bu onların sorunu, biz işimize bakalım !.
İnşallah transfer tahtası belası da bir an önce kaldırılır da kadro zenginliği olarak birkaç takviye yaparız ?
Bu akşamki Galatasaray maçıyla başlayacağımız bu zorlu maratonda Kayserispor’umuza üstün başarılar diliyorum.
Yolu açık, şansı bol olsun !. 
İnanmak, başarmaktır. İyi başlayın, sonunu da iyi getirin.
Haydi rast gele !..

Yazarın Diğer Yazıları