Dolarınız varsa perşembe gününe dikkat!

Haftanın ilk günü döviz kuru yatay seviyede ilerlerken, yatırımcı dolar ve Euro'daki belirsizliklerin ne zaman biteceğini merak ediyor. Peki, Merkez Bankası'nın Perşembe günü açıklayacağı faiz kararı döviz piyasası üzerinde nasıl etkili olacak? 22 Nisan güncel döviz kuru fiyatları Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Dolarınız varsa perşembe gününe dikkat!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haftanın ilk gününde döviz kuru yatay seyirde ilerlerken, yatırımcılar dolar ve Euro'daki belirsizliklerin ne zaman biteceğini merak ediyor. Özellikle Türkiye'nin ekonomik durumuna ve döviz kurlarındaki oynaklığa dair endişeler, yatırımcıların kafasında soru işaretleri oluşturuyor.

Bu belirsizlik ortamında, gözler Merkez Bankası'nın Perşembe günü açıklayacağı faiz kararına çevrildi. Merkez Bankası'nın alacağı kararın döviz piyasası üzerinde nasıl bir etki yaratacağı ise büyük bir merak konusu.

Ekonomist İslam Memiş, Tv100’deki köşe yazısında, bu hafta yükselişlerin yaşanabileceğini ön gördü. Memiş; ‘TCMB’den piyasalar faiz artırımı beklemiyor. Sürprizleri seven bir merkez bankamız olduğundan faiz artırımı da yapabilir. TCMB’nin faiz kararları bildiğiniz gibi tahmin edilemiyor. Döviz kurunda, genel trend yukarı yönlü olduğundan geri çekilmelerin ya da yatay seyrin kalıcı olmayacağını düşünüyorum’ dedi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

22 Nisan Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 32,51
Satış: 32,51

Euro
Alış: 34,58
Satış: 34,60

Sterlin
Alış: 40,04
Satış: 40,05