Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (22 Nisan)

Altın fiyatları, haftanın ilk gününe düşüş ile başlamasının ardından yatırımcı gram ve çeyrek altının ne kadar olduğunu merak ediyor. 22 Nisan güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (22 Nisan)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altın fiyatları, küresel ekonomik belirsizlikler ve jeopolitik gerginliklerin etkisiyle artmaya devam ediyordu ancak gram ve çeyrek altın haftanın ilk gününe düşüş ile başladı.

Ekonomist İslam Memiş, Tv100’deki köşe yazısında, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz kararlarına ilişkin piyasalarda belirsizlik yaşandığını ve bu hafta karışık bir seyir beklediğini belirtti. Memiş, TCMB'nin sürprizlere açık bir merkez bankası olduğunu ve faiz artırımı gibi beklenmedik adımların da atılabileceğini vurguladı.

Memiş, piyasalarda karışık bir seyir öngördüğünü ve kâr satışlarının devam edebileceğini ifade etti. Orta ve uzun vadede yeni rekor denemeleri olabileceğini ancak kısa vadede kâr satışlarının kaçınılmaz olduğunu belirtti. Bu nedenle, bir hafta daha sabırlı olmanın önemine dikkat çekti.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 22 Nisan güncel altın fiyatları

Gram altın
Alış: 2,467
Satış: 2,467

Çeyrek altın
Alış: 4,202
Satış: 4,274

Yarım altın
Alış: 8.431
Satış: 8.731

Cumhuriyet altın
Alış: 16.778
Satış: 17.041