Kayseri'de güncel döviz kuru fiyatları: 21 Nisan

Döviz kuru hafta sonu, yatay seyirde ilerlemeye devam ediyor. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası 2024 yılı Nisan ayına ait Piyasa Katılımcıları anketinin sonuçlarına göre dolar/TL kuruna ilişkin beklentilerinde bazı değişiklikler gözlemlendi. Peki, döviz kuru nda fiyat değişikliği ne zaman başlayacak? Güncel döviz kuru fiyatları Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de güncel döviz kuru fiyatları: 21 Nisan
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hafta sonu boyunca döviz kuru istikrarlı bir seyir izlerken, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan 2024 yılı Nisan ayına ait Piyasa Katılımcıları anketi sonuçlarında bazı değişiklikler gözlemlendi. Anketin sonuçları, dolar/TL kuruna ilişkin piyasa katılımcılarının beklentilerinde belirgin değişikliklerin yaşandığını gösterdi.

Önceki ankette cari yıl sonu döviz kuru (ABD Doları/TL) beklentisi 40,53 TL olarak belirlenmişken, bu dönemde bu rakamın 40,01 TL'ye gerilediği görüldü. Benzer şekilde, 12 ay sonrası döviz kuru beklentisi de bir önceki ankette 42,79 TL iken, bu dönemde 42,47 TL olarak güncellendi.

Ekonomistler dolar ve euro 2024 yılının yaz aylarında yükseleceğini ön görerek, yatırımcıların düşüşleri fırsat olarak görülmesi gerektiğini vurguladı.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

21 Nisan Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 32,49
Satış: 32,50

Euro
Alış: 34,59
Satış: 34,78

Sterlin
Alış: 40,04
Satış: 40,29