Kayseri, Adana, Yozgat, Tokat, Konya, Ankara, İstanbul dikkat - 47 ilde başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için yeni konut yapmak isteyenler için yeni bir duyuru yayımladı. Emlak Müzayede sitesinden yapılan duyuruda Kayseri dâhil 47 ilde satışlar başladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayseri, Adana, Yozgat, Tokat, Konya, Ankara, İstanbul dikkat - 47 ilde başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için yeni konut yapmak isteyenler için yeni bir duyuru yayımladı. Emlak Müzayede sitesinden yapılan duyuruda Kayseri dâhil 47 ilde satışların başladığı belirtildi. Buna göre peşin ve taksitli satışlarla arsa sahibi olabilirsiniz. Evini kendisi yaptırmak isteyenlere yönelik olan bu proje ne zaman başlayacak? İşte detaylar…

Kayseri, Adana, Yozgat, Tokat, Konya, Ankara, İstanbul dikkat - 47 ilde başladı!

Çevre, Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Türkiye genelindeki 47 ilde, 826 muhtelif arsayı avantajlı koşullarla satışa çıkarıyor. 47 ilin merkezi noktalarındaki 826 arsa, yüzde 25 peşin, 24 ay vadeyle satışa çıkacak. Bakanlık, peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajı ile yatırım yapmak isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor. 24-25-26 Nisan tarihlerinde saat 10:30’da yapılacak müzayedelere online katılım da sağlanabilecek. İstanbul, Ankara, Kahramanmaraş, Kırklareli, Konya, Mardin ve Mersin’deki arsalara talep yüksek Konut, ticaret, sanayi ve idari tesis alanı niteliğindeki; Kayseri'de 34, Ankara’da 75, İstanbul’da 18, Kahramanmaraş’ta 38, Kırklareli’de 43, Konya’da 89, Mardin’de 52, Mersin’de 61 muhtelif arsa için alıcılar gün sayıyor. Yüksek talep olan illerde katılım için başvurular başladı. 

Online katılım sağlanabilecek!

Açık artırmalar 24-25-26 Nisan günleri saat 10:30’da yapılacak. TOKİ İstanbul Hizmet Binası ve Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi’nde yapılacak açık artırmaya internet üzerinden de emlakmuzayede.com.tr teklif verilebilecek.

Teminat yatırmak için,

Açık Artırma toplantısına katılacak olan gerçek veya tüzel kişiler, katılım teminatı olarak toplantı öncesinde EMLAK YÖNETİM Hizmetleri ve Ticaret A.Ş’nin Halk Bankası IBAN(TR50 0001 2009 8780 0010 2614 91)no.lu TL hesabına teminatı ödemeleri gerekiyor. 
Öte yandan internet katılım başvurusunun 1 iş günü öncesinde sonlanacağı belirtildi.