Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (21 Nisan)

Hafta sonu altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip edilmeye devam ederken, gram ve çeyrek altında yaşanan yükseliş ise dikkat çekti. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 21 Nisan güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (21 Nisan)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hafta sonu, altın fiyatları, yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken, Gram ve çeyrek altında yaşanan yükseliş, piyasalarda dikkatleri üzerine çekti. Altın güvenli liman olarak görülmekte ve ekonomik belirsizliklerin arttığı dönemlerde yatırımcılar tarafından tercih edilmeye devam ediyor. 

Hafta sonu yaşanan gelişmeler, özellikle gram ve çeyrek altın fiyatlarında görülen yükselişle dikkat çekti. Gram altın, yüzde 0,50, çeyrek altın yüzde, 0,18, yarım altın ise 0,38 oranında yükseldi.

Ekonomist İslam Memiş, Altın/Gümüş paritesinin (XAU/XAG) 84,51 seviyesinde olduğunu belirtti. Memiş'e göre, altın jeopolitik gerilimden destek alırken, gümüş ise ucuz kaldı. Memiş'in önerisine göre, elinde 1 kg altın bulunan bir yatırımcının, yarısını gümüşe çevirmesi mantıklı olabileceğini söyledi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 21 Nisan güncel altın fiyatları

Gram altın
Alış: 2,496
Satış: 2,496

Çeyrek altın
Alış: 4,252
Satış: 4,346

Yarım altın
Alış: 8.506
Satış: 8.852

Cumhuriyet altın
Alış: 16.908
Satış: 17.231