Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (26 Nisan)

Altın fiyatları, kademeli olarak yükselmeye devam ederken, yatırımcı dün açıklanan faiz kararının, gram ve çeyrek altını nasıl etkilediğini merak ediyor. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 26 Nisan güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (26 Nisan)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altın fiyatları, jeopolitik risklerin etkisiyle yükselmeye devam ederken, yatırımcılar dün açıklanan faiz kararının etkisiyle, fiyat değişiminin olup olmayacağını merak ediyor.

Bugün sabah saatlerinde başlayan işlemlerde gram altın, bir önceki kapanışına göre hafif bir yükselişle 2.443 TL seviyesinden işlem görüyor. Önceki gün 2.436 TL'den kapanan gram altın, gün içindeki dalgalı seyrini sürdürüyor. Çeyrek altın ise dünü 3.983 TL'den tamamlamıştı. Bugün ise alıcıların ilgisiyle 3.995 TL'den işlem görüyor. Bu durum, çeyrek altının da değerindeki artışın devam ettiğini gösteriyor.

TCMB’nin Para Politikası Kurulu (Kurul), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 50 düzeyinde sabit tutulmasına karar vermişti. Faiz kararından sonra altın fiyatlarında büyük bir değişim olmadı ancak bazı ekonomistlere göre, yaz aylarında gram ve çeyrek altın fiyatlarında sert yükselişlerin olabileceğinin tahmininde bulundu.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 26 Nisan güncel altın fiyatları

Gram altın
Alış: 2,455
Satış: 2,455

Çeyrek altın
Alış: 4,072
Satış: 4,135
Yarım altın

Alış: 8.182
Satış: 8.345

Cumhuriyet altın
Alış: 16.265
Satış: 16.489