Kayseri'de döviz kuru bugün ne kadar oldu? (26 Nisan)

Döviz kuru, yeni güne yükseliş ile başladı. Dolar, Euro ve sterlinin Türk lirası karşısındaki değerleri artarken, piyasalardaki belirsizliklerin etkisiyle dalgalı bir seyir izleniyor. Peki, döviz kuru bugün ne kadar oldu? 26 Nisan güncel döviz kuru fiyatları, Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de döviz kuru bugün ne kadar oldu? (26 Nisan)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Döviz kurlarında yeni güne yükselişle başladı. Dolar, Euro ve sterlinin Türk lirası karşısındaki değerleri artarken, piyasalardaki belirsizliklerin etkisiyle dalgalı bir seyir izleniyor.

Piyasalardaki yükselişte, küresel ekonomik belirsizlikler ve jeopolitik gelişmeler etkili olurken, yatırımcılar dövize olan talebin artmasıyla birlikte risk algısının da yükseldiğini belirtiyor. 

Ekonomist İslam Memiş, dolar/altın paritesini değerlendirerek, Dolar/altın paritesinin 81.200 dolar seviyesinden 77.280 dolar seviyesine gerilediğini belirten Memiş, bu durumun doların altına dönüştürülmesi konusunda bir fırsat sunduğunu ifade etti. Ayrıca, İslam Memiş, Bitcoin/dolar paritesi konusunda da farkındalık başlattığını ve Bitcoin'in 59.500 dolar seviyesine gerilemesiyle ons altının 2.417 dolar seviyesine yükseldiğini hatırlattı. Bitcoin'deki gerilemenin ons altını olumlu etkilediğini ve bu ilişkinin yakından takip edilmesi gerektiğini vurguladı.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

26 Nisan Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 32,56
Satış: 32,57

Euro
Alış: 34,99
Satış: 35,01

Sterlin
Alış: 40,80
Satış: 40,81