Celal Kösedağ

BERNA GÖZBAŞI KAYSERİSPOR İÇİN BELKİ DE SON ŞANS!

Celal Kösedağ

Hes Kablo Kayserispor geçmiş dönemlerde de zaman zaman sıkıntılar yaşadı.
Gelenlere destek verildi, kulüp geçici nefes aldı nefes almaya başlayınca da baştakiler farklı yöntemlerle kulübü bataklığa sürükleyip çekip gittiler.
Berna Gözbaşı, en zor dönemde kulübü devr aldı. Düştü gözüyle bakılırken yeniden ayağa kaldırdı ve son saniyeye kadar ligde tutmak için çabaladı.
Düştüydük aslında federasyon düşme kalktı deyince takım ligde kaldı. Bu belkide Kayserispor'un yok olup gitmesine, tarihe karışmasına engel olan bir karar oldu.
Bu tarihi karar, kulübün yok olmasına, aydınlık yarınlar için yola çıkmasına yönelik ilk adım oldu.
Bundan sonra atılacak adımlar ya kulübün önünün açılıp sağlam adımlarla, sağlam temellerle yarına yürümesine sebep olacak ya da geçmişteki gibi geçici suni tenefüslerle, yaraya pansuman yapılmasıyla gün kurtarılacak. Ama sonra bataklığa bir adım daha yaklaşılacak.
Berna Gözbaşı, zeki, akıllı, başarılı bir iş insanı. Futbolun içinden gelmezse de futboldan anlamazsa da yöneticilik kabiliyeti, ikna gücü, zorluklara karşı pes etmeyen mücadeleci yapısı kulüp için bir umuttur.
Kayserispor bu hale glediyse bu şehrin büyük suçu vardır en büyük suçlu şehirdir.
Siyasetçici, iş insanı, bürokratı, yönecilik yapanları, hocalık yapanları, şehirde yaşayan herkes suçlu bu işte.
Şimdi herkese suçunu temizleme, bu şehrin geleceğine katkıda bulunmak için fırsat doğdu. Bu iyi değelendirilmeli.
Berna Gözbaşı'na destek olmak, onu yalnız bırakmamak, geçmişin kara düzenini temizlemesi için yanında olmak lazım.
Bu destek, yanında olmak Berna Gözbaşı'nın şahsı için değil bu şehir için yapılmalı.Kimse çıkıp işini gücünü bir kenara bırakıp kulübün sorunlarıyla bu kadar temiz, şeffaf, dürüstçe uğraşmaz.
Federasyon ligden düşmeyi kaldırarak kulübün kurtuluşu yolunu açtı. Şimdi bu şehir ya bu yolda Berna Gözbaşı'na destek verecek ya da kulüp yok olacak. Berna Gözbaşı bu kulüp için son şans! Tercih senin Kayseri şehri!

Yazarın Diğer Yazıları