'Kentsel dönüşümü bu denli yapan başka bir belediye yok'

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çobakbayrakdar, görev süresinde yaptığı çalışmaları Kayseri Anadolu Haber'e anlattı. Başkan Çolakbayrakdar, 'Kentsel dönüşümü bu denli yapan başka bir belediye yok' dedi.

Başkanım çok yoğun çalışıyorsunuz haliyle. Kendinizi nasıl deşarj ediyorsunuz? Eşinize çocuklarınıza zaman ayırabiliyor musunuz?
Bizim en büyük bizim için motivasyon kaynağımız vatandaşın kendisi. Çocuklar ikisi de üniversitede. Babalarını sürekli sosyal hayatın içerisinde gördüklerinden artık büyüdükleri için de çok yadırgamıyorlardır. Eşim de sağ olsun bu noktada en büyük destekçim. Akşam programlarının birçoğunda onunla birlikteyiz. Sağ olsun kimi zaman süreç arası aksadıysa belli bir zaman diliminde bir akşam programı falan yapmamışsa diyor ki şunlar şunlar aksadı. Bir yerlere gidelim. Şunları yapalım diyor. O bizim en büyük destekçimiz sağ olsun. Hatta şimdilerde birkaç gün önce kendince program yapmış. Şunları şunları yapmadık epeydir. Hangisinden başlayalım? Zaten bu işte ailenizin desteği olmazsa arkanızda, bu kadar yoğun çalışmanız içerisinde, sizin yapmanız gereken görevlerin bir kısmını üstlenmezse kolay yapılacak işler değil. Bir taraf aksar. O noktada çocuklarıma da eşime de teşekkür ediyorum.

Başkanım sizin yürümeyi çok sevdiğinizi biliyoruz biz…
En en güzel aktivitelerden bir tanesi. Geçenlerde Tarihi Kentler Birliği Toplantısı için İstanbul'daydık. Toplantıdan çıktıktan sonra arkadaşlara dedim ki biraz yürüyelim. Akşama 30 bin adım olmuş. Biz on kişi akşama 30 bin adım olmuş, ertesi gün Kayseri'ye dönmek için dört gözle bakıyorlardı. Bir program çıkışında özellikle Ramazan'da iftardan sonra hava güzelse yürüyoruz. Kimi arkadaşlar hazırlıksız oluyor. Tabi onların şeklinden anlaşılıyor.

Röportaj: Dilek Bayram

Haberin Başına Dön
1
2
3
4
ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme