İşte kabine toplantısından çıkan başlıklar!

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından kameraların karşısına geçen Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İşte kabine toplantısından çıkan başlıklar!

- Balıkesir ve İstanbul ziyareti

Balıkesir'de cumartesi günü vatandaşlarla buluştuklarını anlatan Erdoğan, şehre indikleri andan toplu açılış töreninin yapılacağı Kuvayimilliye Meydanı'na, il danışma meclisi toplantısına ve şehirden ayrılışlarına kadar attıkları her adımda kendilerini muhabbetle bağrına basan Balıkesirli vatandaşlara teşekkür etti.

Erdoğan, toplam yatırım bedeli 11 milyar liraya yaklaşan eser ve hizmetlerin Balıkesirli vatandaşlara, belediyelere, özel sektöre hayırla olmasını diledi.

Galata'daki "Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İstanbul Resim ve Heykel Müzesi"nin dükü açılış törenine katıldığını dile getiren Erdoğan, burada İstanbul'un ve ülkenin önemli markalarından biri haline gelen Galataport'u ziyaret eden vatandaşlarla da hasbihal etme imkanı bulduklarını aktardı.

Erdoğan, daha sonra Türkiye Gençlik Vakfı'nın genel kurulu vesilesiyle gençlerle buluştuklarını, bu buluşmanın da coşkulu, heyecanlı, samimi geçtiğini belirterek, Türkiye'nin ihtiyacı olan TEKNOFEST gençliğiyle, maddi ve manevi her alanda kendini en iyi şekilde yetiştirme iradesine sahip Fatih'in torunlarıyla geçirilen her anın, kendilerine daha çok çalışma şevki verdiğini, enerjilerini tazelediğini kaydetti.

Erdoğan, Kabine Toplantısı öncesinde üniversitelerin 2022-2023 Akademik Yıl Açılış Töreni'nde hocalarla ve yine gençlerle birlikte olduklarını söyledi ve yeni akademik yılın üniversitelere ve eğitimleri için her türlü imkanın sağlandığı, her türlü katkının verildiği öğrencilere hayırlı olmasını diledi.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12