Kayserispor'dan Murat Duman açıklaması bekleniyor!

Kayserispor'da başarısız sonuçların ardından Trabzonspor maçının hemen bitiminde Kapalı Kale Taraftar Grubu, yazılı bir açıklama yaparak 'Kelle istiyoruz' diye Murat Duman'ın istifasını istemişti. Murat Duman'ın istifa etmesi beklenirken, gözler Başkan Ali Çamlı'ya çevrilmiş durumda... Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor'dan Murat Duman açıklaması bekleniyor!

Kayserispor’da kötü gidişattan dolayı Futbol Direktörü Murat Duman’ın istifası istenmişti.

Peki, Kapalı Kale’nin bu tepkisi sonrasında herhangi bir değişiklik yaşandı mı? Kapalı Kale taraftarı, 2-1 kaybedilen Trabzonspor maçının bitiminde resmi sayfasından, Murat Duman’ın yaptığı transferleri eleştiren bir yazı paylaşmıştı. Yanlış kadro yapılanması, eksik bölgelere yanlış ve yetersiz transferler sonrası başarısızlığın faturası murat Duman’a kesilmişti. Kapalı Kale, suskunluğunu bozarak, transfer politikasının sorumlusu olan kulüp sportif direktörü Murat Duman’ın istifasını isteyerek, ‘Kısacası kelle istiyoruz’ vurgusu yapan bir açıklama yapmıştı.

Kayserispor'dan Murat Duman açıklaması bekleniyor!

Berna Gözbaşı'nın danışmanı olarak göreve gelmişti

Şu ana kadar herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Berna Gözbaşı döneminde danışman olarak Kayserispor’da çalışmaya başlayan Murat Duman, ardından Futbol Direktörlüğü görevine getirilmişti. Ali Çamlı döneminde de 3 yıl daha sözleşmesi uzatılan Murat Duman için yönetimin birkaç gün içinde açıklama yapması bekleniyor. Mevcut oyuncu grubundan birçok futbolcunun da Murat Duman ile ciddi problem yaşadığı, bundan dolayı da takımın performansına direkt olumsuz yansıdığı görülmüştü.

Bakalım, Başkan Ali Çamlı ve yönetimi, Kapalı Kale’nin bu isteği sonrasında nasıl bir yol haritası izleyecek. Diğer yandan Murat Duman'ın Kayserispor'da devam etme olasılığı çok az görünürken, takımdan ayrılmama durumunda ise taraftarın tepkisi merak ediliyor.