Develili Kadınlar TRT'de!

Develi Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi'ne bağlı Kayseri'nin güçlü kadınları TRT1'de Alişan'ın programına konuk olarak Kayseri mutfağını tüm Türkiye'ye tanıttı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Develili Kadınlar TRT'de!

Kayseri’nin Develi Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi'ne bağlı görev yapan kadınları TRT1’e konuk oldu. Develili kadınlar burada hem kadınların gücünü gösterdi hem de Kayseri mutfağını tüm Türkiye’ye tanıttı. 

Develili Kadınlar TRT'de!

Ünlü ses sanatçısı, oyuncu ve sunucu Alişan Kayseri’de hanımlarla bir araya geldi. Develi Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’ne bağlı kadınlar Alişan ve ekibini Develi’de ağırladı.

Kayseri’nin güçlü kadınları TRT 1’de yayınlanan ‘Alişan ile Hayata Gülümse’ programında Alişan’a Kayseri mutfağı hakkında bilgi verdi.

Develili kadınlar programda 2000 yıllık ata tohumundan elde edilen gacer buğdayı ile ekmek yapımından Kayseri yağlamasına birçok hünerini sergiledi. 

Diğer taraftan programda Kayseri’nin yerel türkülerine de yer verildi. Ses sanatçısı Alişan canlı performansıyla kulakların pasını sildi.