Erciyes Anadolu Holding'den Sürpriz

Kayseri'nin Türkiye'ye açılan kapısı Erciyes Anadolu Holding'den, öğrencileri sevindiren sürpriz… Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Erciyes Anadolu Holding'den Sürpriz

Kayseri’ de faaliyet gösteren ve bir çok kişiye istihdam sağlayan Erciyes Anadolu Holding, Erciyes Üniversitesi öğrencilerinin iftar menüsüne sponsor oldu.  

Erciyes Anadolu Holding'den Sürpriz

Kent ekonomisine büyük katkılarda bulunan firma, ramazan ayında öğrencileri yalnız bırakmadı ve sponsurluk aracılığıyla kazancını öğrencilerle paylaştı.

Erciyes Anadolu Holding'den Sürpriz

Ramazan ayına özel bu çalışma Holding yönetimini de öğrencilerle iftar sofrasında buluşturuyor. Bu kapsamda Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, öğrencilerle sponsor oldukları iftar menüsünde bir araya geldi.
Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, 'Öğrencilerimizin iftar menüsüne sponsor olan Erciyes Anadolu Holding Ceo'su Sayın Alpaslan Baki Ertekin ve Bellona Yönetim Kurulu Üyeleri ile yemekhanemizde öğrencilerle iftar yemeğinde bir araya geldik'  dedi.

Erciyes Anadolu Holding'den Sürpriz

Üniversite yönetimine teşekkür eden CEO Ertekin de konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadeler kullandı; Bugün de Bellona Mobilya’nın sponsorluğunda Erciyes Üniversitesi öğrencilerimizle iftarda bir araya geldik. Geleceğimizin teminatı gençlerimizle bizi bir araya getiren ev sahibimiz Prof. Dr. Fatih Altun hocamıza teşekkür ederim.