Görüntüler mest etti - Bu yaz Kayserililerin rotası belli oldu!

Kayserililerin heyecanla beklediği yerli ve yabancı turistleri ağırlayacak Göl Değirmeni turizm çalışmaları devam ediyor. Bölgenin son halini görenler ise adeta mest olurken Kayserili vatandaşların yazın uğradığı uğrak noktalardan biri olacak gibi görünüyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Görüntüler mest etti - Bu yaz Kayserililerin rotası belli oldu!

Kayseri'nin Tomarza ilçesinde bulunan Göl Değirmeni'nin son hali görenleri mest etti. Tomarza Kaymakamı Ali Buzkaya'nın paylaştığı görüntülerde suyun berraklığı ve atmosferin güzelliği dikkat çekerken Kayserililerin bu yaz rotasına ekleyeceği mekanlardan biri olacak gibi görünüyor.

Tomarza ilçesinde bulunan Zamantı Irmağı ve Göl Değirmeni'nin turizme kazandırılma çalışmaları sürüyor.

Gerek Kayserili vatandaşlar gerekse yerli ve yabancı turistlerin gezip görmesi gereken bölge olması gerektiği değerlendirilen doğal güzellikler turizme kazandırılarak hem şehrin doğal güzelliklerinin ön plana çıkması hem de ekonomiye katkı sağlaması hedefleniyor.

Bu yaz kuş cıvıltıları eşliğinde keyifli vakit geçrimek isteyen ve Göl Değirmeni'ni gören vatandaşların burayı tercih etmesi bekleniyor.

Öte yandan Zamantı Irmağı da özellikle kano yapmak isteyen sporseverlerin yeni rotası oldu. Çevre illerden de ziyarete gelen kano tutkunları keyifli vakit geçiriyor.