Flaş! Toplu Şekilde AK Parti'ye Geçtiler

Kayseri'de Gelecek Partisi'nden AK Parti'ye toplu geçiş gerçekleşti. AK Parti'nin yeni üyelerinin rozet takma töreni, Melikgazi İlçe Başkanlığı'nda yapıldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde...

Flaş! Toplu Şekilde AK Parti'ye Geçtiler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'de 31 Mart yerel seçimlerine doğru hareketli günler yaşanmaya devam ederken, son olarak Gelecek Partisi'nden AK Parti'ye toplu geçiş gerçekleşti. 

Yerel seçimlere doğru yaklaşırken, siyasi arenada hareketlilik devam ediyor. Partiler, seçim çalışmaları kapsamında sahada aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Partilerin seçim çalışmaları için gerçekleştirdiği etkinlikler, mitingler, ziyaretler ve diğer faaliyetler yoğun bir şekilde devam emesiyle beraber, aday tanıtımları, seçim manifestolarının açıklanması ve halkla buluşmalar gibi etkinlikler, seçmenlerin dikkatini çekiyor. 

Yerel seçim hazırlıkları hız kesmiyor

Yerel seçimlerin önemine vurgu yapılırken, partilerin seçim stratejileri de netleşmeye başlıyor. Aday belirleme sürecinin tamamlanmasıyla birlikte, partiler adaylarıyla birlikte halkın karşısına çıkarak projelerini ve vaatlerini anlatmaya devam ederken, AK Parti Kayseri’de hareketli zamanlar yaşanmaya başladı. 

Flaş! Toplu Şekilde AK Parti'ye Geçtiler

Gelecek Partisi'nden AK Parti'ye toplu geçiş gerçekleşti. Gelecek Partisi Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Söylemez ve Kocasinan İlçe Başkanı Mafus Akhan liderliğinde toplam 24 kişi, AK Parti’ye katıldı. AK Parti’ye katılan yeni üyelerin rozetlerini Melikgazi İlçe Başkanı Tayyar Şahin taktı. Şahin, bu önemli geçişin ardından yaptığı açıklamada, ‘Gelecek'te 'gelecek' göremedikleri için bizlerle beraber bugünü değerlendiren bu kıymetli isimlere teşekkür ederiz’ dedi.