Kayseri'de tiyatro biletleri sudan ucuz!

Kayseri'de tiyatro biletleri sudan ucuz satılıyor. Kayserili vatandaşlar tiyatro biletlerini Kayseri Devlet Tiyatrosu gişelerinden uygun fiyata satın alıyor. Kayseri'de Dünya Tiyatro Gününe özel hangi oyunlar ücretsiz? Kayseri'de 2024 tiyatro bileti fiyatları ne kadar? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri bülteninde…

Kayseri'de tiyatro biletleri sudan ucuz!

Kayseri’de tiyatro biletlerini uygun fiyata satılıyor.

Kayseri Devlet Tiyatrosunun yerleşik kadrosu ile sergilediği ilk oyun ‘Bahar Noktası’ 25 Ekim Çarşamba günü izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

Kayseri Devlet Tiyatrosu 25 Ekim tarihinden bu yana Kayseri Devlet Tiyatrosu’nun yerleşik kadrosuyla üç oyun sergilendi. 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’ne özel sahnelenecek dördüncü oyunun Prömiyeri bugün izleyiciler karşısına çıkacak.

Kayseri'de tiyatro biletleri sudan ucuz!

Dünya Tiyatrolar Günü’ne özel ücretsiz sahnelenen ‘Kral Üşümesi’ oyunu yalnız bir kralın insanlıktan umudunu yitirmemesi konulu olacak.

Kayseri Devlet Tiyatrosu’nda sahnelenecek ‘Kral Üşümesi’ oyununda birbirinden başarılı oyuncular olan Burak Yılmaz, Selçuk Ağırman, Büşra Ertürk, Furkan Demir, Simge Uzun, Oğuzhan Dağlar, Aytaç Erçandirli, Metin Yılmaz, Oğuzhan Alparslan, Başak Atalay, Rabia Tutal Öksüz, Gamze Yılmaz gibi isimler yer alıyor.

Kayseri’de 2024 tiyatro bileti fiyatları ne kadar?

Kayseri'de tiyatro biletleri sudan ucuz!

Kayseri Devlet Tiyatrosu biletleri tiyatroseverleri sevindiren uygun fiyatlarla satılıyor.

Kayseri Devlet Tiyatrosu’nda her oyun için geçerli 2024 güncel fiyatlar bulunuyor. Yetişkin tiyatro tam bilet fiyatı 45 TL olarak satılıyor.

Öğrenciler ve öğretmenler için geçerli bilet fiyatı ise 30 TL olarak belirlendi. Sahnelenen çocuk oyunları bilet fiyatı 25 TL, Müzikal bilet fiyatları ise 75 TL olarak görücüye çıktı.