Kayserili gençlere dev fırsat - Son gün 22 mart!

Dev fırsat Kayserili gençlerin ayağına geldi. Son gün 22 mart olarak belirlenen başvuru tarihlerini kaçırmayın. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayserili gençlere dev fırsat - Son gün 22 mart!

Dev fırsat Kayserili gençlerin ayağına geldi. Hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyen gençler için son gün 22 Mart.

Kayserili gençlere dev fırsat - Son gün 22 mart!

Sinema tutkusunu beyaz perdeye taşımak ve hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyen sinema öğrencileri için düzenlenen ‘Geleceğin Sineması’ yarışmasının başvuruları açıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ile Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) iş birliğinde gerçekleşecek olan yarışma, 21. yılında da genç sinemacılara destek olmayı hedefliyor.

Katılımcılara senaryo aşamasından üretim aşamasına kadar her adımda rehberlik ve maddi destek sunacak yarışmaya, son başvuru tarihi 22 Mart olarak belirlenirken, yarışmada seçilen 10 senaryo projesinin, çekim için 25 bin liralık maddi destek almaya hak kazanacağı açıklandı.

Başvuruda bulunmak isteyen devlet, özel ve vakıf okullarının sinema ve medya bölümlerinde okuyan ön lisans, lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin konu ve tür sınırlaması bulunmadan, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti genelindeki katılımına açık olan yarışmanın başvurularının geleceginsinemasi.com adresindeki form üzerinden yapılabileceği belirtildi.