Kayserispor'da Mustafa Uğur sürprizi!

Kayserispor'da Murat Duman'ın gönderilmesi sonrasında sportif direktör olarak birçok isim ortaya atılırken, Mustafa Uğur ismi de gündeme geldi. Sarı-Kırmızılı takımın en çok kaptanlığını yaptığı isim için neler konuşuldu? Seyit İçgül, Reşat Çağan ve Gökhan Zan'ın adı da Kayserispor için geçiyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberde...

Kayserispor'da Mustafa Uğur sürprizi!

Kayserispor’da, sportif direktör için Seyit İçgül, Reşat Çağan’dan sonra, Mustafa Uğur’un da adı geçiyor.

Kayserispor tarihinin en uzun kaptanlığını yapan Mustafa Uğur’un, Murat Duman’dan boşalan sportif direktör görevine getirilebileceği ileri sürüldü. Sarı-Kırmızılı takıma gönül veren yüzlerce taraftar daha önce de kulüpte çalışmış Seyit İçgül’ün gelmesi yönünde istekte bulundu. Murat Duman’ın, 2-1 kaybedilen Trabzonspor maçının ardından flaş bir şekilde istifası Kapalı Kale taraftarı tarafından istenmişti. Süper Lig’in bitimine 5 hafta kala Kayserispor’da bu hafta içi bu boşluğun doldurulması bekleniyor. Mustafa Uğur’un teknik direktör olmasından dolayı ibre Seyit İçgül’ü gösterirken, Kayseri dışından birinin de olabileceği konuşuluyor.

Başkan Ali Çamlı karar verecek

Hatayspor’da efsane olan Gökhan Zan’ın yanı sıra Erciyesspor’da başarılı bir görev süreci geçiren Reşat Çağan ismi de yine kulislerde konuşuluyor. Başkan Ali Çamlı’nın, bu süreçte acele etmek istemediği, kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket edeceği öğrenildi. Sportif direktör görevi için Pendikspor maçından sonra karar verilmesi bekleniyor.

Yunus Akbulut'un yerine birisi gelecek mi?

Murat Duman ile birlikte kulüpten gönderilen Yunus Akbulut'un görevine kim getirilecek. Bu soru da sportif direktör kim olacak sorusu kadar gündemini koruyor. Başkan Ali Çamlı'nın, öncelikle sportif direktör konusuna çözüm bulması beklenirken, şu an için idari menajer olarak herhangi bir ismin gündemde olmadığı, ilerleyen zamanlarda duruma göre hareket edileceği gelen bilgiler arasında yer aldı.