Celal Kösedağ

BÜLENT BÖLÜKBAŞI

Celal Kösedağ

Hes Kablo Kayserispor'da transferin başındaki isim Sportif Direktör Bülent Bölükbaşı.
Bölükbaşı, geçen sezon Samet Aybaba ile birlikte kulüpten içeri girdi.
Aybaba iki hafta sonra gitti Bölükbaşı kaldı, sonra Bülent Uygun geldi. Uygun'da devre bitmeden gitti, Bölükbaşı yine kaldı. Sonra Prosinecki geldi o da sezon bitince gitti ama Bölükbaşı yine gitti.
Bölükbaşı geçen sezon ilk geldiğinde transfer konusunda eli-kolu bağlıydı, fakat herkes kaçarcasına giderken o kalmaları ya da kulübü şikayet etmemeleri için fazla devreye girmedi. Ya da devreye girdi ama bundan kamouyonun haberi olmadı.
Devre arasında transferleri Prosinecki istedi kulüp de aldı. Sadece oyuncularla görüşlmesinde, gelmelerinde aracı gibi oldu.
Şimdi yeni sezon ve bu dönem atılacak adımlar, gelecek-gidecekler, takımın yapılanmasında kilit isim Bülent Bölükbaşı olacak, oluyor da!
Ülkemizde pek uygulanamayan sportif direktörlük müessesi Berna Gözbaşı'nın Kayserispor'da görev alıp, Bülent Bölükbaşı'nada güvenip, transferi teslim etmesiyle şimdilik yürüyor.
Kurulacak kadroda, takımın eksiklerinin giderilmesinde, yeni sezon oynayacağı futbolda da alacağı sonuçlarda da ligi bitireceği yerde de direk etkili, yetkili ve sorumlu isimlerin başında Bülent Bölükbaşı geliyor.
Yani önümüdeki sezon sadece Bayram Bektaş ve oyuncular için değil Bülent Bölükbaşı için de önemli bir sınav olacak.
Berna Gözbaşı'nın güvenip, sportif açıdan tam yetki verdiği Bülent Bölükbaşı, ya oluşturacağı kadroyla sınıfı geçecek ya da sınıfta kalıp kendisine olan güvenleri de boşa çıkartacak.
Transferde yapılacak hamleler bunun göstergesi olacak.
Lig öyle kolay değil üstelik yeni sezon daha zor geçecek. Bölükbaşı hem bugünün hem de geleceğin planlamasına yaparak adım atıyordur. 
Attığı adımlar kulübün geleceğinde de belirleyici olacak.
Bakalım herkes gelip-giderken, kimi kaçarcasına kimi dava açarak giderken tek kalan Bölükbaşı oldu.
Umarım kalmasının bir kerameti vardır. Bunu da birlikte göreceğiz!

Yazarın Diğer Yazıları