İncesulu sporcu Türkiye Şampiyonu oldu

Türkiye Muaythai Federasyonu, Gençler U23 ve Elite Büyükler Muaythai Türkiye Şampiyonası sona erdi. Kayseri'den de İncesulu sporcu Ahmet Akay Dalkıran, Antalya Kemer Belediyesi Göynük Spor Salonunda gerçekleştirilen ve 1000'e yakın sporcunun,katıldığı dev organizasyona damga vurarak, Türkiye Şampiyonu oldu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberde...

İncesulu sporcu Türkiye Şampiyonu oldu

Muaythai Türkiye Şampiyonası’na İncesulu Ahmet Akay Dalkıran damga vurdu.

Antalya'da 16 - 21 Nisan 2024 tarihleri arasında yapılan Muaythai Türkiye Şampiyonasında İncesulu Ahmet Akay Dalkıran, Gençler kategorisinde büyük bir başarının altına imza attı. Dalkıran, 51 kg Türkiye Şampiyonu oldu. Kayseri’nin gururu olan Dalkıran, Eylül ayında Tayland'da yapılacak olan Gençler Dünya Şampiyonasına gitmeye hak kazandı. Gençlik Spor İncesu İlçe Spor Müdürü Alpaslan İlbağı, ‘Sporcumuzu ve antrenörümüz Şakir Kaymaz'ı tebrik ediyorum’ ifadelerini kullandı.

İncesulu sporcu Türkiye Şampiyonu oldu

Dünya Şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecek

Türkiye Muaythai Federasyonu Asbaşkanı Halil Demir ise, ‘Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı, Avrupa Muaythai Federasyonu EMF Başkanı, Uluslararası Muaythai Federasyonu-IFMA Başkan Yardımcısı Hasan Yıldız; Türkiye Muaythai Federasyonu olarak Türkiye Şampiyonası öncesi 7 Bölgede Şampiyona düzenledik, 7 bölgeden dereceli sporcular Türkiye Şampiyonasında dereceye görmek için yarıştılar, 1. Olan sporcular Milli takımda yer alacak, Dünya Muaythai Şampiyonasında Ülkemizi bayrağımızı göndere çekmek için mücadele edecek, Elite Büyükler kategorisinde ilk 4'de giren sporcular Spor Toto Süper Liginde Avrupa Muaythai Şampiyonasına gitmek için yarışacak, Spor Toto Süper Ligleri Yerel ve Ulusal TV lerde canlı yayınlanacak’ diye konuştu. 
Başkan Hasan Yıldız ise, Türkiye Şampiyonasına katılan tüm takımlara teşekkür ederek, madalya kazanan sporcuları tebrik etti. 
İncesulu sporcu Türkiye Şampiyonu oldu